Vola preciosa TIGRA

Vola ben alt ànima dels vents, allà on la vida es transforma en llum…

Mai estarem preparats per dir-vos adéu, mai ens farem a la idea de separar-nos de tots aquells moments que van dibuxar una vida compartida.

«Vas arribar a la família galmarina fa 4 anys Tigra, una galga senior de 8 anys, rescatada per la Guàrdia Civil de dins un embassament a Sevilla, no sabrem mai com vas arribar fins allà, el vostre passat sempre ha estat ple de mala fortuna.

El teu cos era el mirall de la deixadesa, no havies trepitjat mai un veterinari i ens vàrem posar en marxa per recuperar-te, per convertir-te en un galga feliç i sana.

A la teva casa d’acollida, la casa dels avis i els més necessitats, la Núria Miro, vas començar a recuperar la teva dignitat, ella ja t’estimava abans de que arribessis. Un cop més les portes de casa seva es van obrir a la vida.
Uns mesos després va arribar la teva família definitiva, aquella que tots anelavem, aquella que et veuria més enllà de l’edat»

Sònia i Eric sou dos èssers amb una sensibilitat fora de sèrie, la millor família per a la Tigra, la vareu fer una gossa feliç, orgullosa de tenir-vos, vosaltres vareu esborrar el seu passat i va viure en present. Va sorgir aquella màgia que ho canvia tot, un vincle de per vida que ni la mort mai podrà trencar.

Què dir de vosaltres familia, durant aquests anys li vau fer el regal més noble i generós que hi ha, li vau regalar una vida plena de carinyo i atencions, un somni fet realitat. La Tigra, la nostra Tigreta estem segures que es sentia molt feliç i molt orgullosa del gran equip que vau formar desde el principi.

Sí busquem la paraula per definir a la Tigra seria la bondat i la noblesa del seu cor. Una ànima pura, un èsser excepcional. Ens agradaria deixar-vos les paraules de la seva familia en el moment de l’adopció:

«Nos pusimos en contacto con Galgas del Mar ya teníamos 3 posibles candidatos que se adaptaban a nuestras necesidades y forma de vida. Otra decisión que tomar! 3 galgas preciosas de 2, 4 y 8 años. Tengo la suerte de tener un hijo con mucha sensibilidad y volvimos a ponernos de acuerdo. Nos miramos y dijimos ¿Tigra? Si, Tigra, la de 8 años, la que menos posibilidades tenía de ser adoptada, le daríamos una oportunidad y una familia. Hace ya 4 semanas que está con nosotros y ni un solo segundo nos hemos arrepentido de esta gran decisión. Tigra es buena, cariñosa y un pelín ladronzuela si te despistas, pero sobre todo y ella forma parte de la nuestra, hay un vínculo especial entre nosotros que jamás podrá romperse»

Això no és pas una despedida Tigra, deixes un llegat molt important i així el passejarem amb l’orgull i la grandesa que ens vas ensenyar petita. Vola ben amunt allà on res us pot fer mal i cuida a tots els que deixes aqui avui tristos però feliços d’haver compartit aquest camí plegats.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *