Adéu estimat TOMEU, Adéu GRAN GUERRER!

Galgas del Mar està de dol, se’ns ha fet molt curt aquests 15 mesos al teu costat Tomeu, haguéssim volgut més i més de tu.

Quan et vam rescatar no sabíem quin era el teu estat per dins ni per fora, tot i que el teu cos era la prova d’un passat ple de misèria, un destí que ens vam proposar canviar i així va ser fins l’últim dia.

Des del primer moment de la teva arribada a casa amb la que seria la teva manada, la teva familia, mai vas tenir un mal gest amb ningú. Vas ser un aví pacient i protector pel nostre petit Xito. Les paraules per definir-te Tomeu serien la noblesa i la bondat, un ésser meravellos ple d’amor que va gaudir fins l’últim moment de tot el teu voltant, com un regal merescut, LA VIDA.

Abans de poder treure’t de la casa dels horrors ja t’estimavem Tomeuet, patíem per si no arribavem a temps de poder oferir-te totes les atencions i el carinyo que teniem preparats per a tu.

Has marxat tranquil, rodejat de la teva manada, de la teva familia i envoltat de molt d’amor. Plorem de pena perquè serà molt dur no veure’t més però sabem que aquesta lluita com tu diries «ha valgut la pena», ho faríem una i mil vegades amor.

Ara et toca descansar Tomeu, correr pels prats verds, olorar la terra humida… Ja no tens dolor, ja tornes a ser jove, fort, valent, generós, únic i irrepetible.

Gràcies per haver format part de la nostra familia, gràcies per haver-nos ensenyat tantes coses, gràcies a tots els que ens heu ajudat i l’heu ajudat.

Descansa en pau Tomeuet, et portarem dins els nostres cors, t’estimarem tota una vida avi Tomeu.

Tomeu Galgas del Mar no t'oblidarem mai

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *